Köszöntöm honlapunkon!

 

A Sebesi Autó-nál már több, mint 19 éve foglalkozunk gépjármű kereskedelemmel. Az itt szerzett szakértelemmel és tapasztalattal segítjük Önt, megbízható és leinformálható gépkocsik vásárlásához.

Profilunk a minőségi használtautók értékesítése. Az általunk kínált gépkocsik többnyire rendelkeznek szervízkönyvvel, és/vagy egyéb, hiteles dokumentummal, amely igazolja a futásteljesítményt.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Sebesi Autó rendelkezik a „Tisztességes Vállalkozás 2019, 2020, 2021” tanusítvánnyal és a Google értékelésekre is, melyekben szintén előkelő minősítéssel rendelkezünk.

Elsődleges feladatunknak tartjuk, az Ügyfelek magas szintű kiszolgálását, az Ügyfél elégedettség számunkra mindenekelőtt szerepel.

Már, a kínálatunkba kerülő gépkocsik kiválasztásakor nagy gondot fordítunk arra, hogy kizárólag, kiváló minőségű gépkocsik kerüljenek hozzánk, leinformálható forrásból.

Autóink nagy része hitelre is megvásárolhatók, 20-25% önrésszel. Lehetőség van beszámításra is, meglévő gépkocsiját felértékeljük, és a vételárba beszámítjuk.

Cégünk, kizárólag saját gépkocsikat értékesít, bizományos, megbízásos járművek értékesítését nem vállaljuk ezzel is biztosítva, hogy járműveink állapota a lehető legjobb lehessen.

Látogasson el hozzánk bizalommal és kérem, higgye el, jó helyen jár!

 

Üdvözlettel, Sebesi Zsolt Cégvezető

Minősítések

Legfrissebb autóink

Írjon nekünk!

Kérdése van?